Rune og Linn

Vil du være med i valgkampen?

Selv om valgkampåpningen er startskuddet for den intensive valgkampen, så er denne allerede i full gang. Medlemmene våre er ute og møter folk på husbesøk, stands og aksjoner hver eneste dag. Det er så kjekt å være ute og møte velgerne våre!

I dag er det akkurat en måned igjen til valgdagen 11. september, og det er rekordjevnt mellom blokkene i byen vår. Det vil være små marginer som avgjør om byen vår fortsatt skal være styrt av oss i Arbeiderpartiet eller om Høyre og Frp skal ta over. Det er denne, og kun denne, måneden vi har mulighet til å sikre fire nye år med Ap-styre. Derfor er det så viktig at vi nå kommer oss ut og møter velgerne våre! Hver dag fremover vil det være stands, husbesøk og kaffeaksjoner rundt om i byen vår, valgbod på Torgallmenningen og mange andre kjekke valgkamparrangementer å delta på.

Husk at det også er andre ting enn utadrettede aksjoner partiet trenger hjelp til. Vi trenger alle, og alle er like viktige, uavhengig av forutsetninger.

Dere finner alle aksjonene i Spond- appen! Og for øvrig er det bare å ta kontakt med partikontoret dersom dere lurer på noe!

https://group.spond.com/THFLO