Arrangementer

Tema møte 22 08 22 - Fastlegekrisen

Tema møte i samarbeid med partilagene. Alle medlemmer i AiB er velkommen.

22. aug, kl. 18:30 — 21:00, Studentsenteret, EGGET
bilde av innledere

Per i dag mangler over 175 000 nordmenn fastlege og dersom du går inn på Helsenorge for å se om du kan få fastlege i Bergen, vil du se at mulighetene for det er svært liten. Fastlegemangelen er en nasjonal krise, som vil ha stor påvirkning på helse- og omsorgstjenester i hele landet om trenden ikke blir snudd raskt.Mandag den 22. August kl 18:30 arrangeres derfor et felles temamøte for alle medlemmer i AiB, som er i samarbeid med Bergenhus KrF og Hordaland legeforening.

Det som skal diskuteres er følgende: Hva lokale og nasjonale styresmakter kan gjøre sammen og hver for seg for å løse den pågående krisen i samråd med hvilke krav og forventninger legene har til politikerne.

På møtet vil følgende personer ha en panelsamtale om temaet:- Statssekretær fra helse- og omsorgsdepartementet, Ole Henrik Krat Bjørkholt (Ap).- Byråd for eldre, helse og frivillighet Beate Husa (KrF).- Elisabeth Stura fra Allmennlegeforeningen- Morten Yung Isaksen fra Yngre Legers Forening.Peter Christersson, hovedtillitsvalgt og sentralstyremedlem i Legeforeningen, vil ha en kort presentasjon om fastlegekrisen og deretter også delta i panelsamtalen.
Møtet vil ta Bergen som utgangspunkt, men hva som drøftes her vil nok også kunne være aktuelt for andre kommuner.

Vi håper mange som mulig har anledning har lyst til å komme og vi blir glade for alle som vil hjelpe oss med å dele arrangementet på sosiale medier!

https://facebook.com/events/s/hva-kan-styresmaktene-gj%C3%B8re-fo/1525026944581531/